Sidebar V
 Hvem er vi?
 
AAMK eller blot ÅMK er forkortelsen for Århus Modelbygger Klub, som 1 – 2 gange om måneden mødes på Lisbjergskolen i Århus N, for at nørde i fællesskab om vores fælles passion for plastik modelbyggeri.
Hvad der bygges i Århus modelbyggeklub spænder fra fly, kampvogne alle mulige slag biler, skibe til sci-fi, fantasy, figurer og hvad der ellers kan opdrives.
Vi består af en flok der primært er bosatte i Øst og Midtjylland, og aldersmæssigt spænder vi os stor set over hele voksen skalaen, fra begyndelsen af trediverne og op til folkepensionister.De fleste af os i Århus modelbyggeklub har været flittige modelbyggere gennem børn og ungdomsårene, men har så gennem en periode været helt væk fra hobbyen eller har haft den langt ude på sidelinjen, for så at genopdage glæden ved denne form for afstresning, da vi er nået lidt op i årene og igen har fundet tid til at passe en hobby.
Ved byggemøderne i Århus modelbyggeklub hersker en munterstemning der er præget af en grovkornet men kærlig humor, hvor vi ler med hinanden og ad hinanden, og i denne ånd og tone hjælper vi, vejviser vi og rådgiver hinanden og uanset hvilket problem man måtte have, om det er slibe tekniker, de korrekte farver, den beste patineringsmetodfe  eller den rigtige våbenkonfiguration for Falklands, Yom Kippur eller Vietnamkrigen, så er der i fællesskabet altid en nørd der sidder inde med viden som næsten er på det autistiske plan og som gerne deler denne viden med andre modelbyggere.
I i Århus modelbyggeklub finder man også en sparringspartner som gør at man er fatter modet til at prøve nye tekniker og optimerer sin byggeproces, så den næste model bliver bedre end den forgående.
 
I Århus modelbyggeklub har vi en åbent hus politik, hvor alle er velkommen til at komme og bygge med, uanset hvor man bor, køn eller hvad man bygger på, det eneste krav vi stiller er at man er over 18 år, da børn kun er velkomne ifølge med deres forældre (som så også er der for at bygge modeller).
De fleste byggemøder forgår i dagtimerne om søndagen i dagtimerne og så er der enkelte aftens byggemøder på en hverdag.
Det er gratis at være medlem af Århus Modelbygge Klub og det koster heller ikke noget at deltage i de enkelte byggemøder.
Ved de fleste byggemøder i Århus modelbyggekluber der dog mulighed for at købe frokost/aftensmad som koster i omegnen af 30 – 40 kroner, derudover kan man smide 2 kroner i kaffekassen og derefter drikke alt den kaffe man har lyst til. Man er naturligvis altid velkommen til først at komme forbi og se om atmosfæren i Århus modelbyggeklub giver en lyst til at starte med eller genopdage glæden ved modelbygning.
Sidebar H